Mátrix tapasztalások, gyógyulások

Férfierő aktiválása a MÁTRIX-Kvantumgyógyítás, az Áldás ereje (deeksha) és személyre szabott gyakorlatok által:

Esettanulmány

Az érzelmi blokk gyökéroka a MEGALÁZTATÁS volt. Már a vendégem megjelenésén is láthatóak voltak a sérülés külső jelei, a testtartása is arról árulkodott, hogy nem érzi magában a férfias megtartó erőt.

A feltétel nélküli szeretet terének átadva magát egyből feljött benne az a mély fájdalom, melyet a megaláztatás mintájából eddig elnyomott sérülése okozott az elmúlt közel 50 éve során.

Az Isteni énjeink megmutatták azt az idősíkot, ahonnan ez a töltet származott és hatással volt a jelenlegi életére. Képek jelentek meg arról, hogy mit élt át az akkori életében és miket szenvedett el ebből kifolyólag. Ezeknek a sérüléseknek a feloldása Krisztus és Sri AmmaBhagavan közreműködésével történt meg. Az Isteni kvantumtér csodájából fakadóan, ahol bármi lehetséges elkezdtük meggyógyítani a lélek fájdalmait, ami itt konkrétan a női elnyomás által keletkezett az alábbi történések által: kihasználás, becsapás, megcsalás, fizikai bántalmazás, anyagi kisemmizés, leuralás. Megmutatta a Teremtő, hogy ő milyen hasonló dolgokat követett el nőkkel és az emberekkel kapcsolatban több előző élete során.

 Látva az általa elkövetett vétkeket, felismerte, hogy azt kapta vissza ebben az életében, amit ő okozott előző életeiben, így a megbocsájtás és a teljes feloldódás már könnyedén meg tudott történni Önmaga, és a volt párjai felé.  Mély lélekből vulkánként tört fel a fájdalom és zokogott, mint egy 4 éves kisgyermek a velem szemben ülő erős testalkatú, közel 190 cm-es férfi.

Az oldást követő néhány héten belül elmondta, hogy a tőlem kapott lelki és fizikai gyakorlatokat végezve komoly változás indult el az életében, erősebbnek érezte magát, a tartása is határozottabbá vált és a  párja is visszajelzett, hogy sokkal inkább Nőnek érzi magát mellette és ezáltal a női-férfi egység a helyére került a kapcsolatukban.

Fogadlak Titeket is szeretettel, személyre szabott konzultációval.

Anda

06-70-4081777

takacsanda@gmail.com

 

"2001- BEN A SZENT LÁSZLÓ KÓRHÁZBAN BP. SM BETEGSÉGET ÁLLAPÍTOTTAK MEG NÁLAM AZ ORVOSOK. A GYÓGYÍTHATATLANNAK DIAGNOSZTIZÁLT BETEGSÉGTUDATTAL FEKSZEM, PONTOSABBAN ÜLÖK A KÓRHÁZI ÁGYON. NAGYVIZIT JÖN. AZ ÁGY KÖRÉ ÁLLNAK...
AZ OSZTÁLYVEZETŐ FŐORVOS, A NEUROINFEKTOLÓGIA FŐORVOSA, ORVOSOK, REZIDENSEK ÉS A JÓISTEN TUDJA MÉG KI 11- EN. ÚGY ÉRZEM AKKOR OTT, HOGY ÚGY NÉZNEK RÁM, MINT EGY GENETIKAI HULLADÉKRA- DE LEGALÁBBIS NAGYON REMÉNYTELENÜL.

ANDREA A MÁTRIX GYÓGYÍTÁS CSODÁJÁVAL VISSZAVITT E HELYSZÍNRE, AHOL EZT TAPASZTALTAM-

MAJD SZÉTVET A NEVETÉS A HELYZETET VISZONTLÁTVA. A FELETTES ÉNEM MINDENT ELMAGYARÁZ NEKEM- 

A KÖRÜLÖTTEM SZÁNAKOZVA NÉZŐ EMBEREK KÜLÖNBÖZŐ IDŐSIKOKON MENNEK EZ ÁLLAPOT FELÉ, MERT LÁTHATÓAN ELUTASÍTJÁK AZT. BENNEM NINCS ELLENÁLLÁS HISZ 18 ÉV ALATT BÁR, DE MEGTANULTAM MEGSZERETNI E BETEGSÉGET.

LÁTOK EGY KÖNYVET FÉM KERETBEN NAGY MÉRETBEN 40- 50CM OLDALAI LAPOZÓDNAK EBBŐL EZT TANULTAD, ABBÓL AZT. E TAPASZTALATOT ELSZENVEDTEM, DE MOST TUDATOSÍTOM LÁTOM MIT TANULTAM BELŐLE. A FELETTES ÉNEM, A LELKEM MINDENT MOND ÍROTT FORMÁBAN LÁTOM ÜZENETEIT.

VÉGÜL LÁTOM AZ AKKORI ÁGYAM KÖRÜL ÁLLÓKAT KISEGÉRÚKÉNT, LÁTOM EGÉRFARKUKAT- KIRÖHÖGÖM ŐKET, MOST MÁR ÉN NÉZEK LEFELÉ RÁJUK "

 Másik példa:

AZ ÉDESANYÁM ÉS AZ ÉDESAPÁM GYERMEKKOROMBAN SOKAT VESZEKEDTEK. A LEGGYÖTRELMESEBB KÖZÜLÜK AMIKOR

7- 8 ÉVES LEHETEK ÉS A HARAG OLY MÉRTÉKŰ ÉDESAPÁMTÓL, HOGY ÉRZEM BELÜL, HOGY A LEGRETTEGETTEBB FÉLELMEM FOG VALÓRA VÁLNI. AMI  A FIZIKAI BÁNTALMAZÁS.
ANDREA KÉRÉSÉRE VÁLASZOK, HOGY

MI A LEGMEGHATÁROZÓBB ÉRZÉS ITT?
TEHETETLENSÉG, RETTEGÉS, FÉLELEM.
1- 10 KÖZÖTT
12

A KÖVETKEZŐ KÉP AMIT BELÜL LÁTOK- ÉDESAPÁM ARCA ONTJA A DERŰT, SZELÍDSÉGET, AZ ISTENIT. SUGÁROZZA A KIS SRÁC PÉTER FELÉ AZ ELFOGADÁST ÉS A BÉKÉT.
TUDOM HOGY A MÁTRIX GYÓGYÍTÁS EREJÉVEL ANDI KICSERÉLTE A KÉPEKET ÉS BENNEM EZ UTÓBBI ÉL ÉS FEJTI KI HATÁSÁT ÉLETEMRE.

KÖSZÖNÖM ANDI, KÖSZÖNÖM ÉG.... 

 

(Péter 40 éves)