Mátrix tapasztalások, gyógyulások

 


"2001- BEN A SZENT LÁSZLÓ KÓRHÁZBAN BP. SM BETEGSÉGET ÁLLAPÍTOTTAK MEG NÁLAM AZ ORVOSOK. A GYÓGYÍTHATATLANNAK DIAGNOSZTIZÁLT BETEGSÉGTUDATTAL FEKSZEM, PONTOSABBAN ÜLÖK A KÓRHÁZI ÁGYON. NAGYVIZIT JÖN. AZ ÁGY KÖRÉ ÁLLNAK...
AZ OSZTÁLYVEZETŐ FŐORVOS, A NEUROINFEKTOLÓGIA FŐORVOSA, ORVOSOK, REZIDENSEK ÉS A JÓISTEN TUDJA MÉG KI 11- EN. ÚGY ÉRZEM AKKOR OTT, HOGY ÚGY NÉZNEK RÁM, MINT EGY GENETIKAI HULLADÉKRA- DE LEGALÁBBIS NAGYON REMÉNYTELENÜL.

ANDREA A MÁTRIX GYÓGYÍTÁS CSODÁJÁVAL VISSZAVITT E HELYSZÍNRE, AHOL EZT TAPASZTALTAM-

MAJD SZÉTVET A NEVETÉS A HELYZETET VISZONTLÁTVA. A FELETTES ÉNEM MINDENT ELMAGYARÁZ NEKEM- 

A KÖRÜLÖTTEM SZÁNAKOZVA NÉZŐ EMBEREK KÜLÖNBÖZŐ IDŐSIKOKON MENNEK EZ ÁLLAPOT FELÉ, MERT LÁTHATÓAN ELUTASÍTJÁK AZT. BENNEM NINCS ELLENÁLLÁS HISZ 18 ÉV ALATT BÁR, DE MEGTANULTAM MEGSZERETNI E BETEGSÉGET.

LÁTOK EGY KÖNYVET FÉM KERETBEN NAGY MÉRETBEN 40- 50CM OLDALAI LAPOZÓDNAK EBBŐL EZT TANULTAD, ABBÓL AZT. E TAPASZTALATOT ELSZENVEDTEM, DE MOST TUDATOSÍTOM LÁTOM MIT TANULTAM BELŐLE. A FELETTES ÉNEM, A LELKEM MINDENT MOND ÍROTT FORMÁBAN LÁTOM ÜZENETEIT.

VÉGÜL LÁTOM AZ AKKORI ÁGYAM KÖRÜL ÁLLÓKAT KISEGÉRÚKÉNT, LÁTOM EGÉRFARKUKAT- KIRÖHÖGÖM ŐKET, MOST MÁR ÉN NÉZEK LEFELÉ RÁJUK "

 Másik példa:

AZ ÉDESANYÁM ÉS AZ ÉDESAPÁM GYERMEKKOROMBAN SOKAT VESZEKEDTEK. A LEGGYÖTRELMESEBB KÖZÜLÜK AMIKOR

7- 8 ÉVES LEHETEK ÉS A HARAG OLY MÉRTÉKŰ ÉDESAPÁMTÓL, HOGY ÉRZEM BELÜL, HOGY A LEGRETTEGETTEBB FÉLELMEM FOG VALÓRA VÁLNI. AMI  A FIZIKAI BÁNTALMAZÁS.
ANDREA KÉRÉSÉRE VÁLASZOK, HOGY

MI A LEGMEGHATÁROZÓBB ÉRZÉS ITT?
TEHETETLENSÉG, RETTEGÉS, FÉLELEM.
1- 10 KÖZÖTT
12

A KÖVETKEZŐ KÉP AMIT BELÜL LÁTOK- ÉDESAPÁM ARCA ONTJA A DERŰT, SZELÍDSÉGET, AZ ISTENIT. SUGÁROZZA A KIS SRÁC PÉTER FELÉ AZ ELFOGADÁST ÉS A BÉKÉT.
TUDOM HOGY A MÁTRIX GYÓGYÍTÁS EREJÉVEL ANDI KICSERÉLTE A KÉPEKET ÉS BENNEM EZ UTÓBBI ÉL ÉS FEJTI KI HATÁSÁT ÉLETEMRE.

KÖSZÖNÖM ANDI, KÖSZÖNÖM ÉG.... 

 

(Péter 40 éves)