MI AZ A DEEKSHA? HONNAN SZÁRMAZIK, ÉS MIRE JÓ?

 

Dél-Indiában található egy rendkívül különleges spirituális iskola, az Egység Egyeteme. Ennek az egyetemnek, és az Egység Mozgalomnak két megálmodója és alapítója: Sri Amma és Sri Bhagavan, akik egész életüket egy csodálatos víziónak alárendelve, az emberiség szolgálatába állítva élik.

Sri Amma és Sri Bhagavan víziója nem kevesebb, mint teljesen és feltétel nélkül megszabadítani az emberiséget a szenvedés tudatállapotából, és eljuttatni azt a kétség állapotából az Egység állapotába.

Sri Amma Bhagavant egy általuk kifejlesztett jelenség, az ún. Egység Áldás, más néven a Deeksha segíti víziójuk megvalósításában.

Az Egység Áldás hatására a fogadó agyában egy neurobiológiai változás indul be, minek következtében az egyén tudatállapotában egy emelkedés következik be. A tudatosság fejlődése életünk minden területére egészségi állapot, jólét, kapcsolatok és spirituális fejlődés) kiható változásban manifesztálódik.
- Javuló egészségi állapot
- Gyógyuló kapcsolatok
- Anyagi bőség beáramlása
- Problémás élethelyzetek oldódnak

- Elvezet téged a szíved vágyához, szenvedélyedhez 

- Kibontakoztatja, felébreszti a benned rejlő kreativitást és egyéb képességeket
- Meggyógyítja a pszichoszomatikus betegségeket azáltal, hogy az azt kiváltó érzések alól felszabadít
- A saját testeddel szemben nagyobb tudatosságra ébreszt és megtanít arra, hogy elfogadd és szeresd a testedet.
- A maga teljességében segít megtapasztalni a testeden keresztül áramló életet.
- Összeköt a Felsőbb, -Isteni Éneddel, aki segíti a fejlődésed és gyógyulásod
- Aktiválja a tobozmirigyet, feloldja a csakrákban lévő blokkokat, felszabadítja az életenergiát

Megszünteti az ismétlődő, negatív viselkedésmintákat, feloldja a traumákat, melyek energetikai és sejtszinten eltárolódtak, valamint elősegíti a mély érzelmi és fizikai gyógyulást és elindul egy rendeződési folyamat az élet minden területén.

Belül gyors spirituális fejlődést tapasztalhatsz, mert a Deeksha energiája magasabb tudatállapotba emel.
Kül- és belvilágodban változásokat fogsz tapasztalni, áldás áramlik az életedbe, ami megteremti a lehetőséget egy örömteli és boldogabb életre.

Az Egység Áldás végső célja, hogy segítsen újra felébreszteni az Egység érzését, ami eredeti létállapotunk. Ebben az állapotban békében vagyunk önmagunkkal, a körülöttünk élő emberekkel, a természettel és mindennel, ami létezik. Érezzük az összeköttetést, a kapcsolódást az élet minden egyes megnyilvánulásával magunk körül.

Ha szeretnéd rendezni kapcsolataidat és megbocsátani, elengedni a sérelmeidet, ha szeretnél harmonikus emberi kapcsolatokat, boldog párkapcsolatot, bőséget…akkor ez egy csodálatos lehetőség, hogy felszabadítsd magad a megbocsátás és a kegyelem által. A deeksha által a problémát nem csak magadon, hanem minden érintett félben oldod.

Az Egység Áldás semmi féle tradícióhoz vagy valláshoz nem kötődik, bárki részesülhet ennek a jelenségnek az előnyeiből, függetlenül az általa gyakorolt vallástól, tradíciótól. Az Egység Áldás nem követeli meg, hogy bárki változtasson az addigi hitbéli meggyőződésén.

 

Egyéni konzultáció, személyesen, telefonon vagy skype-n

 deeksha energiával egyeztetés szerint:

Anda: 06-70-4081777