Kvantumgyógyítás

A tudományos világ a 20. század elején kezdte felfedezni mindazt, amit a metafizikával, vallással, lélektudományokkal foglalkozó mesterek évszázadok vagy akár évezredek óta tudnak és tanítanak. A lényege, hogy a minket körülvevő világot egyáltalán nem az anyag mozgatja, hanem a mindent átszövő energia, fény. A teremtés folyamatában tulajdonképpen ebből a fényből, éteri energiából, mátrixból hozzuk le valóságunkat gondolataink, érzelmeink, cselekedeteink segítségével.

Saját kvantum mezőnk minden információt tartalmaz a fizikai testünkről, érzelmeinkről, előző életeinkről, felfogásunkról, hitrendszerünkről, az általunk beteljesített negatív programokról, teljes személyiségünkről. A kvantumgyógyítás két pont módszerének (Bővebben: Richard Bartlett: Mátrixenergetika c. könyvében) segítségével korábbi valóságunk leomlik és helyébe az általunk vágyott új pozitív program épül be, a gyógyulás, a változás megtörténik. Magasabb rezgésszintre kerülünk. Az energia a test öngyógyító intelligenciáját követi.

Minden életeseményhez, történéshez hozzákapcsolódik egy erős érzelmi töltet. A negatív érzések romboló hatást keltenek a minket körülvevő mezőben, melynek hatására betegségek, lehangoltság, depresszió alakulhat ki. 

Ezeknek az érzelmi blokkoknak az oldásával kezdődik a gyógyítási folyamat, mely során feljöhetnek más negatív programok is, melyek törlésével és az új minőségek beépítésével megtörténik a változás. Egyfajta felszabadulás, megkönnyebülés járja át egész lényünket.

Az oldások egítségével megváltoztatjuk a Mátrix, azaz az életünk tartalmát, és egyre többet és többet értünk meg önmagunkból. S miközben együttműködünk a saját lelkünkkel rendkívüli eredményeket érhetünk el.

Jelentkezz bátran:

- ha életed bármely területén ELAKADÁST érzel, 

- ha JAVITANI szeretnél kapcsolataidon,

- ha VÁLTOZÁST szeretnél munkádban, de félsz megtenni az első lépést

- ha ÖNBIZALMAD erősítése a cél, hogy boldogabb és teljesebb életed legyen...

Légy NYITOTT és egy ÚJ világ tárul fel Benned!

ONLINE is végezhető, hiszen a kvantumtérben mindenütt Jelen van a Lélek, és a Szellem. 

Várlak szeretettel:

Anda

06704081777

takacsanda@gmail.com

 

"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat." (Albert Einstein)