Évek óta kerestem, kutattam a számmisztika rejtelmeit. De nemrég megtalált az a tudás, amely számomra a legteljesebb, legfeltáróbb elemzést  nyújtja Önmagunkról. 

Egy svájci numerológust, Fritz Guggisberg-et érte az a megtiszteltetés, hogy kidolgozhassa ezt a módszert és újra megoszhassa a  világgal.

Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettem ezt az ősi tudást, mert nemcsak válaszokat kaptam az életem eddigi történéseire, hanem megerősítést  az életfeladataimat illetően.

Tisztán és érthetően látszik a szellemi, lelki és testi ábrákból, hogy melyek azok a tulajdonságaink, amelyeket előző életünkből hoztunk, és milyen módon befolyásolják jelenlegi életünket, és hogy, melyek azok az adottságok, képességek, amelyek ebben az életünkben támogatnak a mindennapjaink során.

Ha tudatosan odafigyelünk ezekre a gátló és segítő energiákra, képesek vagyunk egy olyan egyensúlyt teremteni önmagunkban, amellyel önbecsülésünk is növekszik és a másokkal való kapcsolataink is harmónikusabban fognak alakulni.

Fény derül arra is, hogy kivel milyen területen tudunk együttműködni, hogy miért éppen ő a lelki társunk, a barátunk vagy a munkatársunk. Segíteni tud a párkapcsolati problémák feltárásában is.

A testi ábránk elemzésésből, kiderül, hogy hol vannak az érzékenyebb pontjaink, mire kell jobban figyelnünk, és ezekhez milyen lelki tényezők kapcsolódnak. 

Az elemzés mellett egy öngyógyító technikával is gazdagodunk, amely nemcsak fizikai szinten erősít, hanem oldja a lelki blokkokat is.  

Egyszóval csodálatos iránytűt kapunk Önmagunkhoz, a vállalt feladatainkhoz, mások elfogadásához, életünk kiteljesítéséhez.

Szívesen megosztom Veled is ezt a tudást, ha úgy érzed szükséged van rá. Ilyen ábrákkal történik az elemzés.

 

Atlantiszi számmisztika elemzés:

27.000 Ft
(8 oldal ábrákkal, számok részletes magyarázatával, kb.2 órás konzultációval)
 
Ajándékba is kérhető.