Szeretettel várlak Téged erre a 2 napos intenzív, beavató folyamatra.

Mit fogsz tapasztalni és miért jó Neked, ha Deeksha-adó lehetsz?

A kurzuson az india Egység Egyetem beavatási folyamatán haladunk végig a 2 nap során.

Elindulsz egy úton, ahol egyre több öröm, boldogság, kisebb-nagyobb "véletlen" csodák történnek Veled is. Egyre tisztábban érzékeled a körülötted lévő világot, mert elméd az áldás hatására kezd félreállni az utadból és a Szív veszi át az irányítást. Érzékelni fogod a jelen pillanat ajándékait, a múlt árnyai már kevésbé fognak kísérteni és a jövő miatti aggódás is lecsökken. Hogy mennyire nyitod ki a Szíved, az Rajtad is múlik, ugyanis minél több deekshát kapsz és adsz másoknak a Te tudatosságod is úgy fog emelkedni, a tudatalattidból kitisztulnak az elnyomott fájdalmak, sérülések, egyre több felismerésed és hited lesz a saját életeddel kapcsolatban. Mintha 'láthatatlan' kezek vezetnének tovább az utadon, már nem menekülhetsz a boldogság elől, hisz megtetted az első lépéseket...

Ebben a 2 napban betekintünk életed legfontosabb területeire. Tanításokon és meditációkon keresztül egyre nagyobb rálátásod lesz a kapcsolataidra, a saját életedre, vágyaidra, a múlt történéseire. Olyan módszereket kapsz, amellyel bármikor növelheted energiaszintedet és harmonizálhatod a csakráidat. Régóta cipelt terheket rakhatsz le a tisztulási folyamatok során, ha igazán vágyik a lelked a megtisztulásra és az emelkedésre. A második nap végén részt veszel egy mukthi-deeksha folyamaton, amely során megkapod az áldásadói beavatást. Ezután már mindennap Veled lesz ez a csodálatos Szeretetenergia, segítve a Te, családod, barátaid, ismerőseid életét...és Mindenkire hatással lesz, akivel csak kapcsolatba kerülsz!

A deeksha-ról az alábbi linken találhatsz több információt: DEEKSHA- az ÁLDÁS csodája

Helyszín: Budapest

Részvétel: 55.000 Ft. (Részletekben történő fizetésre lehetőség van.)

Jelentkezés: 10.000 Ft előleggel. A jelentkezéstől már beindul egy belső felkészülési folyamat, mely segíti a ráhangolódást a kurzusra. További részleteket a jelentkezőknek fogok küldeni. Írj nyugodtan, ha kérdésed van.

email: takacsanda@gmail.com

Takács Andrea  egységtréner,  deeksha-adó