Ha az  Önismeret útján jársz és még fejlődni szeretnél vagy egy új, izgalmas szakmára vágysz akkor gyere el és ismerd meg Te is az Atlantiszi Számmisztika által feltárt összefüggések és szimbólumok rendszerét!

A számmisztika a ciklusok, rezgések, szimbólumok tudománya. Válaszokat ad az életünk eddigi történéseire és megmutatja milyen életfeladatokat jelöltünk ki Önmagunk számára. Ha tisztában vagyunk azzal, hogy milyen irányba induljunk el, és milyen területre kapunk támogató, segítő energiákat, akkor összhangba és egyensúlyba tudunk kerülni Önmagunkkal és cselekedeteinkkel.

Rávilágít arra is, hogy kivel tudunk harmónikusan együtt élni, vagy dolgozni, kik a lelki társaink és miért. Segít feltárni a kapcsolatokon belüli problémákat és elakadásokat is.

A számok mögött rejlő üzenetek és tanítások megismerésével egy használati útmutatót kapsz az életedhez. Az elsajátított elméleti és gyakorlati tudás használatával határozottan pozitív változásokat indíthatsz el nemcsak saját, hanem mások életében is!

 

A tanfolyam 2 vagy 3 (létszámtól függően) napos, minden nap 10-17 vagy 18 óráig tart.

Helyszín: Budapest, XVI. ker. 

A tanfolyam költsége: 70.000 Ft

Felszerelés: kék, piros filctoll, füzet

Jelentkezés: takacsanda@gmail.com, 06-70-4081777

/Igény szerint más városban is megtartható, minimum létszám 3 fő. /

ONLINE IS KÉRHETŐ!